Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Posti

Kiitos

ravikisakutsut
myytävät hevoset
risut, ruusut
muu asiallinen ja tärkeä

Ei kiitos

mainoksia
muita kisakutsuja
✘ asiattomuuksia
piilomainontaa

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/!

28.07.2017 20:13
Hei yhteistyöläinen tai linkinvaihtaja!

Viimeksi oltiin juttusilla lähes kaksi kuukautta sitten joten nyt on hyvä aika juoruta taas kuulumisia. Virtuaalikiireet ei minulta eole kadonnut mihinkään ja rästihommia tuntuu kasaantuvan koko ajan lisää päälle, mutta mun omat ravurimussukat on kyllä juossut sitäkin paremmin arvokisoissa. En edes pysty luettelemaan kaikkia hyviä sijoituksia joita hevoset ovat päässeet. Arki ei siis ole muuttunut mihinkään. Muutama varsa (siis ainakin kymmenen varsaa) luvassa kesän lopuille, joista osa tulee myyntiin - stay tuned ;) Loput sitten jääpi meille. Omia raveja ei oo tullut pidettyä kun kerta niin kiire on. Kerkesi talli täyttämään jo kokonaisen vuoden kesän alussa ja piti sen kunniaksi pitää jotain toimintaa. Ehkä sitten kun on kiire laskenut vähän. Uusia hevosiakin on tullut läjäpäin ja nyt meillä on niitä jo lähemmäs 70 kappaletta! Aikamoinen hevoshamstraus taas meneillään, mutta en kyllä valita!

Jokatapauksessa hyvää loppu kesää ja nauttikaa ennen arjen alkua! ;)

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

20.02.2017 12:18
Hei, yhteistyöläiset ja linkinvaihtajat!

Viimeksi kirjoitin kirjeen marraskuussa joten eikö olisikin jo aika vaihtaa kuulumisia molemmin puolin? Toivottavasti teidän vuotenne on lähtenyt hyvin käyntiin sillä oma vuoden vaihteeni oli varsin vauhdikas.

Meillä suunnitellaan jo kesän alulle varsoja ja suurimman osan tiineys onkin lähtenyt hyvin käyntiin ilman suurempia ongelmia. Yksi tiineyden keskeytyminenkin tuli valitettavasti ajankohtaiseksi, mutta toivotaan, että meille syntyy sitäkin komeampia varsoja kesän mittaan.

Valitettavasti ensimmäinen ravurimme, shetlanninponi Emmi, lähti vihreille laitumille vain muutamia päiviä sitten 18 vuoden iässä ja ikävä on nyt jo kova.

Alkuvuoden kilpailut ovat lähteneet hyvin käyntiin ja meilläkin nähdään ensikuun alussa kilpailut häiden kunniaksi.

Muutamia hyviä sijoituksia on tullut suomenhevostemme keskellä sillä Anssi juoksi Aken Harmaalapsi 2017 lähdössä 2. sijan sekä Kalle päätyi 2. sijalle Pompeijin Synttärilädöissä. Varsinkin meidän shetlanninponit ovat olleet ahkeria raavajia sillä tallin omat kasvatit ovat juosseet hyviä sijoituksia mm. Nuorten Tammikatsaus ja A-ponikriterium 3. sija. Meidän muut shetlanninponit ovat juosseet loistavasti mm. Nuorten Tammikatsaus voitto, 2. ja 4. sija sekä A-ponikriterium 5. sija. Edesmennyt Emmikin juoksi tammikuussa A-poni Maratonin voittoon. Lämminverisetkin ovat kilpailleet kiitettävästi hyvin sijoituksin Pompejin Päivänsankari ja Synttärilähtö 2017 voitto. Myös Nuorten Tammikatsauksesta saimme itsellemme 3. ja 4. sijan.

Odotan tulevaa vuotta yhteistyöläisten parissa innolla.

Terveisin,
Casper

Yksityinen viesti

13.02.2017 14:50

Yksityinen viesti

12.01.2017 13:17

Nimi: Iitu

22.12.2016 15:19
Moi! Ja terkkuja Solinan Salapoliisille. Samppa on kyllä todella söpö joten sen takia sanoin terkkuja. Mutta törmäsin tähän sivustoon ja tajusin että tämä on virtuaalitalli ja kiva olikin ja hyvää joulua!

Vastaus:

Sanotaan Sampalle terkkuja! Hyvää joulua ja onnellista alkavaa vuotta myös sinne.

Nimi: Camilla
Kotisivut: http://sankkari.suntuubi.com/

21.11.2016 15:37
Tervehdys Sankkarista!

Järjestämme 4.12 VRER:n sääntöjä noudattavat ravit! Tervetuloa kilpailemaan ja kannustamaan.
Kutsuun -> http://sankkari.suntuubi.com//?cat=106&lang=fi

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

01.11.2016 19:40
Hei yhteistyöläinen!

Hellurei jälleen. Syksy on pitkällä ja ulkona on kylmä, mutta se ei estää treenaamasta hevosten kanssa enemmän tai vähemmän menestyneesti. Kilpailuja tulee pitkin talvea ja toivomme, että pian siirryttäisiin jo sinne ensivuoden puolelle, jotta päästäisiin jo kisaamaan arvokilpailujen puolelle. Kyllä tämänkin vuoden puolelle vielä ainakin muutama arvokilpailu löytyy! Nimittäin lähdetään kokeilemaan upeasti menestyneen Kekan Komendantin kanssa Derbykarsinnan juoksua. Toivotaan parasta! Myös Derbyn Tammasuosikeissa on muutama Sølvilainen, nimittäin Huitukan Hopeaprinsessa ja Your Betrayal.

Menestystä ei kauheasti ole tullut tämän vuoden puolella. Aloittelevana ravitallina on aina omat haasteensa, mutta kyllä mekin olemme jo isoon kehiin päästy vähemmän menestykseellä tavalla. Jokatapauksessa ihan muutaman viikon sisällä on tullut hyviäkin tuloksia. Nimittäin Kekan Komendantti oli Virtuaalikriterium 2016 karsinnan voittaja, mutta tuli valitettavasti hylätyksi itse finaalissa. Sääli.

Uusia hevosia tulee koko ajan ovista ja ikkunoista sisään, mutta kyllä meille mahtuu. Suurin ilotapahtuma uusien hevosten tulossa oli Helmi Linjan komeat kaksoispojat♥ Ne ovat niin hellyyttäviä herroja. Toinen lähtee uusille tiloille kun löytää kodin, mutta toinen jää ihan meille aloittelemaan raviuraa kun kerkeää.

Innostusta riittää vaikka kuinka varsinkin nuorimman lupauksemme Kekan Komendantin myötä, jonka olenkin jo maininnut muutamaan otteeseen. Se on juossut upeat kaksi kautta ja voittoja sille on kertynyt jo 11. En olisi uskonut, että siitä laam.. *köh* komeasta pojasta tulisi mitään sen suurempaa. Mutta loppujen lopuksi on sillä törkeän hyvä sukulinjat takana.

Nyt toivotan teille hyvää loppu syksyä ja talven alkua!

Nimi: Casper
Kotisivut: http://royalharnessracing.weebly.com/villit-111.html

11.10.2016 20:21
Tervetuloa kilpailemaan villeihin raveihin 1.11.2016!

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

20.09.2016 21:12
Kiitos komean ori varsan sivuista! Hän on aivan ihastuttava♥

Vastaus:


Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

19.09.2016 21:10
Astutus käy hyvin ja kiitos orin sivuista!

Ilmottele varsan sivut kun saat ne valmiiksi :)

Vastaus:

Ihanaa! Ilmoittelen sivuista.

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

17.09.2016 16:31
Sølv's Mikälie Otus muuttaa teille ilomielin! :)

Muista ilmoittaa sivut :)

Vastaus:

Hienoa! Ilmoittelen!

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

12.09.2016 17:14
Hellurei! Yhteistyö käy loistavasti varsinkin nyt kun olen siivonnut hieman noita listoja :)

Vastaus:

Mainioita!

Nimi: Raituva
Kotisivut: http://arrowstable.suntuubi.com

18.08.2016 17:14
Moikka,

Olette varmaan huomannu, että Arrowissa on ollut kovinkin hiljaista. Nyt on aika nousta. Kesä meni villisti ja kokoajan oli tekemistä ettei kerinny istua hetkeäkään rauhassa. 18v juhlaa, autokortti, ystävät, romanssia ja kaikkea muuta. Nyt alan kasaamaan Arrowia pystyyn normaalille tasolle, joten jatkuuko ystävyytemme / linkinvaihto / yhteistyö enää :-) Poistin nyt kaikki listoilta, että saadaan aktiiviset takaisin. Aina voi kysyä takaisin! ♥

Vastaus vieraskirjaan tai sähköpostiin: gothamstable@gmail.com

R

Vastaus:

>>

Nimi: Raituva
Kotisivut: http://arrowstable.suntuubi.com

05.06.2016 10:39
Moikka yhteistyöläiset, ystävät, linkkarit ja muut ♥

En ole pitkää aikaa kirjottanu, mutta nyt kysyn olisiko kiinnostusta tulla sponsoroimaan suviravien voittoloimia? Voit sponsata kaikkia tai tiettyjä. Laittaisimme teidän tallin logon loimiin ja kutsuihin, että olette mukana tukemassa ravejamme. Vastaahan viekkuun ja toki tervetuloa mukaan ;-)

Kutsu: http://arrowstable.suntuubi.com/fi/Kilpailut/2106

R ♥

Vastaus:

>>

Nimi: Raituva
Kotisivut: http://arrowstable.suntuubi.com

15.05.2016 19:05
Arrowissa kilpaillaan Cup kilpailussa ravureille ja estehevosille PoniCup & HevosCup. Villit kilpailut, jossa kahdet karsinta vaiheet. Toivottavasti saadaan runsaasti osallistujia, mutta tervetuloa ♥

Kutsu: http://arrowstable.suntuubi.com/fi/Kilpailut/0606/
(vip 5.6.)

- R

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

Nimi: Leonie
Kotisivut: http://utuniityntalli.suntuubi.com/?cat=11/

10.05.2016 19:54
Etsitkö myytäviä hevosia??

Utuniityn talli on lopettanut toimintansa ja myy nyt KAIKKI yli 40 hevostaan hyviin koteihin. Tallin omat SEKÄ yksityiset hevoset ova myynnissä. Kyselethän hevosista Leijonaharjan vieraskirjan kautta?

Utuniittyyn -->

(Meillä myytävänä myös lämminverinen huippuravuri!Nimellä Dance for Victory)

Vastaus:

Kiitos, käyn tsekaamassa :)

Nimi: Raituva
Kotisivut: http://arrowstable.suntuubi.com

03.05.2016 20:12
Iltaa,
Oi tänne tulossa kivan oloiset sivut :3 raviharrastajana ajattelin kysyä onnistuisiko yhteistyö Arrowin kanssa?

Raituva

Vastaus:

>>

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stabel

©2019 Vapun Ravitalli - suntuubi.com