Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Kilpailut

Vapun ravitallin toiminta pyörii ravikilpailuiden ja hevosten treenaamisen yhteydessä. Hevosilla ja poneilla kilpaillaan villeissä ja VRERn alaisissa ravi- ja monté lähdöissä. Jokainen hevonen kilpailee, kun on sen ikäinen, että voi kilpailla ja on surottianut hyväksytyn koelähdön. 

Omasta takaa emme vielä järjestä ravikilpailuja, mutta kunhan virtuaaliraveihin ensin perehdytään,  niin järjestellään Vapun Ravitallillakin avajaisravit, joko villit tai VRERn alaiset. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus järjestää enemmänkin VRER-raveja.

Vapun ravitallilla toimii raviseura nimeltään VIA (= Vappu & Ilmari Aho), joka on lähinnä omille ravureille ja kuskeille suunnattu seura, eikä sillä ole sen kummempaa toimintaa. Seura järjestää ravikursseja ja leirijä sekä neuvontaa mm. kilpailulupien hankkimisessa.

Kasvatus

Kasvatamme tilalla ravisukuisia suomenhevosia, lämminverisiä sekä vähemmissä määrin ravirusseja ja shetlanninponeja. Jokainen täällä syntynyt tai tallin kasvatti, saa etuliitteen VA' (Vappu Ahon), ellei toisin sovita. Kaikki orit ovat tarjolla astutukseen ja tammat sopimuksen mukaan.

Kasvatit

Muu toiminta

Juuri muuta toimintaa tallilla ei ole, mutta toiveesta voidaan esim. Mustikkamäen kanssa yhteistyössä järjestää ravileirejä. 

Hoitajia emme pääsääntöisesti hevosillemme ota, mutta jos joku oikein kovasti haluaa jotain kauraturvistamme hoitaa, on hän tietenkin tervetullut Vapun Ravitallille. 

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stabel

©2019 Vapun Ravitalli - suntuubi.com