Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Porukka

Vapun Ravitallia pyörittävät sen monenkirjava henkilökunta, tallikävijät, hoitajat, kisaajat, tallirengit ynnä muut. Iloiseen joukkoon mahtuu jokainen kulkija ja tallilla vallitsee rento ja iloinen ilmapiiri. Turhasta ei nipoteta, mutta hommat hoidetaan kunnolla. Laiskottelua ei tallilla hyvällä katsota.


Vappu Aho

Vappu Aho on 47-vuotias positiivinen nainen. Hän on koko ikänsä asunut maalla ja varttui isänsä ravitouhuja katsellessa ja kärryjen kyydissä istuessa. Luonnollisesiti hiittiradan laidalla varttuessa, puraisi ravikärpänen myös Vappua ja sille itelle hän jäi. Isän perintönä saatu tila on vastakunnostettu ja toiminta lähdössä uuteen nousuun.

Ilmari Aho

Ilmari Aho on 49-vuotias ja Vapun aviomies. Ilmari on ravivalmentaja ja pitkän linjan hevosmies. Vaikka "vanhoihin" tapoihin on mies oppinut, haluaa hän murtaa perinteisiä hevosmiestaitoja ja koulutusmenetelmiä ja kehittääkin jatkuvasti uusia tapoja toimia ja treenata hevosten kanssa. Työ tuottaa tulosta, kun hevoset juoksevat hyvin ja ovat hyvinvoivia.

Janne Aho

Janne on 22-vuotias nuorimies ja Henyn kaveri, joka valmentaa ja työskentelee isänsä kanssa. Janne on myös pienestä pitäen istunut kärryillä ja radan laidalla ja ihastellut isänsä työtä, luonnollisesti hevoshommat veivät mukanaan ja nykyään Janne työskentelee tallilla täyspäiväisesti, treenaa ja kisaa hevosilla.

Venla Aho

Venla on 16-vuotias perheen kuopus ja Jannen tavoin innostunut ravihommista. Venla kisaakin ravilähdöissä tallin poneilla. Venla on hyvin positiivinen, energinen ja puhuu paljon. Isoveljeä tämä välillä ärsyttää, mutta muiden mielestä Venla on helposti lähestyttävä persoona. 


Ninni

Ninni on 17-vuotias neitokainen. Hänellä on tummat puolipitkät hiukset ja pituutta vain 153cm. Ninni on melko vahva persoona eikä siedä laiskottelua. Sisukas neiti tulee toimeen ihan varmasti kaikkien hevosten kanssa eikä siedä yhtään ryttyilyä kaviokkailta. Ninni treenaa ahkerasti hevosten lisäksi myös omaa kroppaa, se auttaa hänen mukaansa hyvin kisaradoilla. Ninni tekee tallilla hevosenhoitajan hommia, treenaa ja kisaa poneilla montéa.

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stabel

©2019 Vapun Ravitalli - suntuubi.com